UNGDOMSHELGEN

Ligan

Svenska kyrkans unga

i Vällingby

Kontaktuppgifter till Moa

 

mejl: moa.lilja@svenskakyrkan.se

telefon: 08-445 85 26

att smsa till, notera att det endast går att smsa: 0765358526

Den 17 oktober är det dags igen! Vi fyller hela helgen med aktiviter där alla kan hitta något som passar. Hela lördagen kommer det vara workshoppass. Vill man inte gå på pass går det lika bra att hänga i vardagsrummet där det alltid kommer vara någon och något att göra.

 

För att vara med under helgen så bestämmer en vilka workshoppass en vill gå på, bestämmer vilka måltider en vill delta i och mejlar Moa med namn och telefonnummer. Glöm inte allergier! Hela helgen med alla måltider kostar 50kr och betalas i kyrkan med kort, spara kvitto.

 

Ex:

Hej Moa!

Jag vill delta i workshoppass 1A, 2C och 3B.

Jag vill äta lunch, middag och frukost. Jag är inte allergisk mot något men känslig mot paprika.

Kim Cardell heter jag och mitt telefonnummer är 076 123 45 67

 

Onsdagen den 14/10 är sista anmälningsdag

Ligan kommer efter middagen att ha en övernattning med tema Pyjamasparty där kvällen fortsätter med aktiviteter och mys i världsklass. För att vara med på den kvällen måste man vara medlem i verksamheten Ligan Svenska Kyrkans Unga. Är man inte det går det att bli på plats eller gå in på den här länken och anmäla sig.

 

Schemat för helgen kommer vara följande:

 

12:00 Lunch

13:00 Vardagsrummet öppnar

 

13:30 Workshoppass 1

15:30 Workshoppass 2

17:15 Workshoppass 3

 

19:00 Middag

21:00 Pyjamasparty

Andakt

Övernattning

 

9:00 Väckning och frukost

10:00 Förberedelser inför mässa

11:00 Mässa

 

Workshoppassen kommer vara följaden med reservation för förändringar fram till måndagen den 12/10, sista anmälningsveckan.

 

 

 

1A:Cirkus

Tillsammans med en instruktör från Cirkus Cirkör får ni pröva på akrobatik, jonglera och lindans. Absolut inga förkunskaper krävs. Pröva din koncentrationsförmåga med bollarna eller lär dig hjula och gå på lina.

 

1B: 寿司, Sushi

Sushi är inte bara gott utan ett rent konstverk som är både vacker för ögat och kul att tillverka. Tillsammans med Frida kan ni få chansen att pröva på att laga och sedan äta sushi tillsammans.

 

1C: Spa

Stress i mest hela tiden? Prov på väg? Varför inte slappna av och bara tänka på dig och vad du vill ett litet slag? Tillsammans med Sabina kan du ta del av en spa-stund med egentillverkade ansiktsmasker och avslappnande fotbad.

 

1D: Sacred Earth Meditation

Tillsammans med Sara kan du vara med på ett tillfälle att ramla ner i din egna kropp och ditt medvetande med hjälp av musik, rörelser och meditation

 

 

 

2A: Manikyr

Pimpa dina naglar med allt som har med nagelkonst att göra. Louise hjälper till och låt kreativiteten flöda!

 

2B: Graffiti

Prova att skriva och rita med sprayburkar tillsammans med Robin. Vi kommer spänna upp en vägg som ni sedan kan go nuts på!

 

2C: Cirkus

 

 

 

3A: Baka

Är det sockertanden som värker? Ja men stilla suget med temaenliga drömmar! Orkar man inte vänta får man säkert smaka på smeten. Mmmm… Smeet…

 

3C: Drömfångare

En sån där ring som har ett spindelnät i sig typ, fjädrar å grejor. Den är enligt infödda amerikanska en sil för drömmarna där de dåliga fastnar och de goda glider förbi. Typiskt bra att ha och extra kul om man har gjort den själv. Moa instruerar i tekniken och låter er inspireras till att göra en egen.

 

3D: Trycka

Tillsammans med Tuva kan du tryck din egna tröja. Skriv något, måla något eller ta hjälp av befintliga mallar och tryck på en tröja! Vill du göra detta pass så kan du ta med dig valfri tröja att trycka på, ljusa tyger fungerar bäst, eller så finns det möjlighet att köpa en vit t-shirt du kan köpa här för 40kr.

 

 

Copyright © All Rights Reserved